Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

Dersimspor yönetiminden Açıkgöz’e ziyaret..

Dersimspor’un yeni yönetimi, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz’ü ziyaret etti. Dersimspor’un yeni başkanı Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti. Yeni yönetim olarak kulübün çalışmaları hakkında bilgiler veren Çelik, önümüzdeki ..

WhatsApp Image 2019-05-23 at 11.25.19
Girişimci Kadın Kurulu’ndan Diyarbakır’a Ziyaret..

Girişimci Kadın Kurulumuz, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek TSO bünyesinde kadın meclisini kuran Diyarbakır TSO kadın kurulunu ziyaret ederek, ilimizde de gerçekleştirmeyi planladıkları kadın meclisi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. ..

ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNE GETİRİLEN MUAFİYET HAKKINDA DUYURU..

Damga süresi geçirildiği cezaya giren tartı, taksimetre, akaryakıt sayacı vb. ölçü aletlerini için muafiyetten yararlanarak kullanmak isteyenlerin Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerine veya yetkili muayene servislerine başvurması gerekmektedir. SON GÜN 28 MAYIS. ..

“Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği” eğitimleri..

Tunceli İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından Tunceli TSO ev sahipliğinde, ilde faaliyet yürüten firmalarına yönelik “Asansör İşletme ve Bakım Yönetmeliği” kapsamında, asansörlerin kimlik numaraları, bina veya yapıya uygunlukları, tescili, bakımı, garanti belgesi ve satış sonrası hizmetleri hakkında bilgilendirme toplantısı ..

Karabulut’tan Tunceli TSO’ya ziyaret..

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri M. Mehmet Karabulut, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Karabulut, Odamız Genel Sekreteri Cem Sungur ile bir süre görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. ..

WhatsApp Image 2019-05-20 at 15.32.36
18-24 Mayıs Müzeler Haftası Kutlama programı..

Odamız Genel Sekreteri Cem Sungur, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen 18-24 Mayıs Müzeler Haftası Kutlama programına katıldı. ..

site (3)
Tunceli TSO’da arıcılık eğitimleri..

Tunceli Arıcılar Birliği tarafından Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nda arıcılara yönelik bilgilendirme eğitimi yapıldı. CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz, Tunceli Arıcılar Birliği Başkanı Kazım Doğan ve ilde arıcılık yapan vatandaşların katıldığı ..

WhatsApp Image 2019-04-30 at 15.31.24 (1)
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Topalntısı..

4904 Sayılı Türkiye İş Kurumu Kanununun 13. Maddesi gereği ilimiz İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu, yapılan işgücü uyum ve diğer faaliyetlerin değerlendirilmesini “İl İstihdam Politikası” ve “İl Mesleki eğitim Politikası” başlıklarını görüşmek üzere Tunceli Valiliği toplantı salonunda toplandı. Vali Yardımcısı Akın Zor ..

909751681792c4045bd67cf8a44123d9
“1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlu olsun..

Adil gelir dağılımı, insanca çalışma ve yaşam haklarının sağlanması temennisiyle tüm işçi ve emekçilerimizin “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı” kutlu olsun ..

site
Küçük’ten odamıza ziyaret..

Fon ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı Küçük, Tunceli İŞKUR Müdürü Özdemir Aktaş, odamızı ziyaret etti. Başkan Yardımcımız Hasan Hüseyin Coşkun, Meclis Üyemiz Taylan Güler, Genel Sekreterimiz Cem Sungur, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanımız Diren Gökyıldız Tulga ve Başkan Yardımcısı Fidan Aydın ile görüşen Küçük, işverenlere ..