Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

Cevher’den odamıza ziyaret..

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürü Tahir Cevher, Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti. Kayıt dışı istihdamın önlenmesi için işyeri denetimlerinin artırıldığı ve tespiti halinde yüksek cezaların uygulandığını belirten Cevher, “Sigortasız işçi çalıştırmak, sigortalı çalıştırmaktan ..

İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİNDE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu arasında üyelerimize yönelik protokol imzalandı. İmzalanan protokolle oda üyesi, personeli ve aile bireyleri %40 ‘ a varan indirim oranları ile yabancı dil eğitimlerinden yararlanabileceklerdir. İmzalanan protokol kapsamında; • Yabancı öğretmenden konuşma odaklı ..

Kadın Kurulumuzdan üyelerimize ziyaret..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulumuz ilimizde faaliyet yürüten kadın üyelerimizi ziyaret etti. TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Diren GÖKYILDIZ TULGA, Başkan Yardımcısı Fidan AYDIN, Kurul Üyesi Meral TURAN GÜL ile birlikte başlattıkları üye ziyaretleri kapsamında bazı kadın girişimcileri ziyaret etti. Lizge Evcin, Kader Can, Nurşen ..

Odamızda “Kadına Yönelik Şiddet” eğitimi..

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından odamız personeline yönelik “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitimi verildi. ŞÖİM’de görevli Sosyal Çalışmacı Çiğdem Cengizhan tarafından odamız personeline kadına yönelik şiddet, türleri ile yasal süreçler hakkında bilgilendirme ..

Genç girişimcilerden odamıza ziyaret..

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Doğu Anadolu Bölge Başkanı Faysal Açıkbaş ve kurul üyeleri Sedat Celayir ile Eyüp Boğatekin; Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ümit Biter, Meclis Üyesi Ercan Sadağ, Genel Sekreter Cem Sungur ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Zeki Arguç’u ziyaret etti. ..

Odamızda TÜRSAB toplantısı..

TÜRSAB tarafından Kasım ayında gerçekleştirilecek olan turizm çalıştayı kapsamında restoran sahipleri üyelerimizin katılımıyla toplantı düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Ümit Biter, Meclis Üyesi Diren Gökyıldız Tulga ve Ercan Sadağ ile üyelerimizin katıldığı toplantıda çalıştaya yönelik ..

Vefat ve Başsağlığı..

Geçmiş dönem Tunceli Milletvekili Bekir Gündoğan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi ..

Hisarcıklıoğlu ilk başkan seçildi..

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan tarafından kurulan Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına, üye ülkelerin önergesi ile ilk başkan olarak seçilen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutluyor, bu görevin hayırlı olmasını diliyoruz ..

Odamızdan çocuklarını kaybeden ailelere ziyaret..

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Biter, Genel Sekreter Cem Sungur, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tunceli Baro Başkanı Kenan Çetin, Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Hıdır Belice ve yerel sanatçılarla birlikte geçtiğimiz günlerde otobüsün bagaj ..

Babrowski’den Tunceli TSO’ya ziyaret..

Amerika Birleşik Devletleri Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Adana Konsolosu Kara Babrowski, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Tunceli’ye gelen ABD Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Konsolosu Kara Babrowski, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali ..