Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

Tunceli TSO’dan öğrencilere mont yardımı..

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde ilimizde eğitim gören ihtiyaç sahibi 800 öğrenciye mont yardımı yapıldı. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası eğitime katkı çalışmalarını bu yıl da devam ettiriyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nın ..

Elazığ Ticaret Borsası’ndan odamıza ziyaret..

Elazığ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Yönetim Kurulu Üyesi Recep Polatcan ve Genel Sekreter Murat Çiçek, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Ali Kaya ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ümit Biter, Ercan Sadağ’la bir araya gelen Dumandağ ..

Tunceli’de “Geleceğe Nefes Ol” projesi..

Çalıkuşu’ndan odamıza ziyaret..

Cevher’den odamıza ziyaret..

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürü Tahir Cevher, Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz’ü makamında ziyaret etti. Kayıt dışı istihdamın önlenmesi için işyeri denetimlerinin artırıldığı ve tespiti halinde yüksek cezaların uygulandığını belirten Cevher, “Sigortasız işçi çalıştırmak, sigortalı çalıştırmaktan ..

İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİNDE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu arasında üyelerimize yönelik protokol imzalandı. İmzalanan protokolle oda üyesi, personeli ve aile bireyleri %40 ‘ a varan indirim oranları ile yabancı dil eğitimlerinden yararlanabileceklerdir. İmzalanan protokol kapsamında; • Yabancı öğretmenden konuşma odaklı ..

Kadın Kurulumuzdan üyelerimize ziyaret..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulumuz ilimizde faaliyet yürüten kadın üyelerimizi ziyaret etti. TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Diren GÖKYILDIZ TULGA, Başkan Yardımcısı Fidan AYDIN, Kurul Üyesi Meral TURAN GÜL ile birlikte başlattıkları üye ziyaretleri kapsamında bazı kadın girişimcileri ziyaret etti. Lizge Evcin, Kader Can, Nurşen ..

Odamızda “Kadına Yönelik Şiddet” eğitimi..

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından odamız personeline yönelik “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” eğitimi verildi. ŞÖİM’de görevli Sosyal Çalışmacı Çiğdem Cengizhan tarafından odamız personeline kadına yönelik şiddet, türleri ile yasal süreçler hakkında bilgilendirme ..

Genç girişimcilerden odamıza ziyaret..

Odamızda TÜRSAB toplantısı..

TÜRSAB tarafından Kasım ayında gerçekleştirilecek olan turizm çalıştayı kapsamında restoran sahipleri üyelerimizin katılımıyla toplantı düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Ümit Biter, Meclis Üyesi Diren Gökyıldız Tulga ve Ercan Sadağ ile üyelerimizin katıldığı toplantıda çalıştaya yönelik ..