Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

Vefat ve Başsağlığı..

Geçmiş dönem Tunceli Milletvekili Bekir Gündoğan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclisi ..

Hisarcıklıoğlu ilk başkan seçildi..

Türkiye, Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan tarafından kurulan Türk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına, üye ülkelerin önergesi ile ilk başkan olarak seçilen TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu kutluyor, bu görevin hayırlı olmasını diliyoruz ..

Odamızdan çocuklarını kaybeden ailelere ziyaret..

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Coşkun, Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Biter, Genel Sekreter Cem Sungur, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Tunceli Baro Başkanı Kenan Çetin, Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Hıdır Belice ve yerel sanatçılarla birlikte geçtiğimiz günlerde otobüsün bagaj ..

Babrowski’den Tunceli TSO’ya ziyaret..

Amerika Birleşik Devletleri Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Adana Konsolosu Kara Babrowski, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Tunceli’ye gelen ABD Ekonomi ve Vatandaşlık İşleri Konsolosu Kara Babrowski, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali ..

Başsağlığı..!..

Ovacık’ın Bilgeç Köyü Çakılyayla Mezrası’nda gezdikleri sırada bastıkları el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 8 yaşındaki Ayaz ve 4 yaşındaki kardeşi Nupelda Güloğlu tüm müdahalelere rağmen kurtulamamışlardır. Tarifi mümkün olmayan bu acıyı paylaşıyor, başta anne ve babası olmak üzere Güloğlu ailesine ve tüm ..

TOBB’dan genel sekreterlere eğitim..

Odamız Genel Sekreteri Cem Sungur, TOBB bünyesindeki oda ve borsa genel sekreterleri oryantasyon eğitimine katıldı. TOBB İkiz Kulelerdeki programın açılışında konuşan TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, 2019 yılında yaklaşık 25 genel sekreter değişikliği olduğunu hatırlatarak, bu toplantıları eğitimden çok, tanışma ve birlikte iş ..

Kadınlardan Belediyeye Ziyaret..

Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Tunceli Belediyesi’ni ziyaret etti. Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Canan Ay Doğan ile görüşen kurul üyeleri, Kadın Meclisleri’nin oluşumu, kadın sorunları ve ortaklaşa yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmede kadınların işsizlik sorunu, ev ..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulundan Hozat’a ziyaret..

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Hozat ilçesini ziyaret etti. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Diren Gökyıldız Tulga, Başkan Yardımcısı Fidan Aydın, kurul üyesi Meral Turan Gül, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hozat ilçesini ziyaret etti. Kadın Girişimciler Kurulu, Hozat Kaymakamı Hüseyin Çam ve Hozat Belediye Başkanı Seyfi ..

FKA yeni binasına taşındı..

Tunceli TSO Başkanı Zeynel Açıkgöz, Fırat Kalkınma Ajansı Tunceli Yatırım Destek Ofisi`nin yeni hizmet binasının açılışına katıldı. ..

Tunceli TSO’dan Ekmekci’ye ziyaret..

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekci’yi ziyaret etti. Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Ümit Biter, Meclis üyeleri Diren Gökyıldız Tulga ve Ercan Sadağ ile Genel Sekreter Cem Sungur, ilimizin Liselere Geçiş Sınavı ..