Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

_DSC3807
200 Kişilik kız öğrenci yurduna ait protokol, noter huzurunda imzalandı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Tunceli Merkez Moğultay Mahallesinde yaptırılması planlanan 200 kişilik kız öğrenci yurduna ait protokol, noter huzurunda imzalandı. 19.01.2017 günü Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine, Valimiz Osman KAYMAK, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK, İl Özel İdaresi ..

tunceli-manset
ÜYELERİMİZ ARTIK ODA İŞLEMLERİNİZİ ONLİNE OLARAK YAPABİLECEK..

Odamız Fırat Kalkınma Ajansı’ndan aldığı destekle web sitesini yeniledi.Tüm üyelerimiz artık işlemlerini online olarak yapabilecek. Borç durumunu sorgulayabilecek, borcunu ödeyebilecek ve ihtiyaç duyduğu belgeleri online olarak alabilecek. Bunun için yapılması gereken online işlemlerden giriş yapmak veya buraya tıklamak ..

Munzur_Kültür_ve_Doğa_Festivali`ne_Doğru_jpeg
TUNCELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI Munzur Kültür ve Doğa Festival..

1- Önceki yıllar festival sonrası kurumların öneri ve değerlendirmeleri festival komitesi tarafından yeniden incelenmelidir. 2- Festival komitesi Belediye Eş Başkanları başkanlığında 2 Belediye meclis üyesi,4 üye değişik kurumlardan olmak üzere 8 kişiden oluşmalı ve resmi komite aynı zamanda fiili uygulama komitesi olmalıdır. 3- Paneller İlimiz ..