Basın Haberleri KATEGORİSİNE AİT İÇERİKLER

f
TOBB DESTEĞİYLE İLİMİZDE YAPILAN 200 KİŞİLİK KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN KAB..

TOBB DESTEĞİYLE İLİMİZDE YAPILAN 200 KİŞİLİK KIZ ÖĞRENCİ YURDUNUN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Tunceli’de yaptırılacak 200 kişilik kız yurdunun kaba inşaatı tamamlandı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ’in TOBB başkan ve diğer yöneticileriyle 2013 Yılında yaptığı ..

Adsız
DEVLET MALZEME OFİSİ “MÜŞTERİN KAMU OLSUN” SLOGANI İLE CAZİBE MERKEZİ..

CAZİBE MERKEZLERİ KATALOĞUNDA YER ALACAK OLAN ÜRETİCİ KONUMUNDAKİ FİRMALARA SAĞLANACAK AVANTAJLAR  Ülke düzeyinde veya Bölgesel Kalkınma Programlarının uygulandığı tüm illerde veya sadece üretim yaptığı ilde satış yapabilme alternatiflerinin sunulması,  Risturn bedellerinin ve tutar indirimlerinin alınmaması,  Kataloğa dahil ..

18425286_10155307206695762_921945405186380569_n
İZSİAD (İZMİR SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ..

13 mayıs cumartesi günü İZSİAD(İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği) yönetim kurulu üyeleri ilimizi ve odamızı ziyaret ederek üyelerimizle buluştu. Tuncelili iş adamı Hüseyin CENGİZ tarafından düzenlenen organizasyonda İzmir’de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamları odamız üyeleriyle bir araya gelecek bilgi alışverişinde ..

_DSC3807
200 Kişilik kız öğrenci yurduna ait protokol, noter huzurunda imzalandı...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Tunceli Merkez Moğultay Mahallesinde yaptırılması planlanan 200 kişilik kız öğrenci yurduna ait protokol, noter huzurunda imzalandı. 19.01.2017 günü Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine, Valimiz Osman KAYMAK, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK, İl Özel İdaresi ..

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf cengiz, Başkan yardımcısı Kazım ..

Bildiğiniz gibi 15 Temmuz’da Türkiye de bir darbe girişimi oldu. Bu darbe girişimiyle ilgili Tobb’da 365 oda ve borsada eş zamanlı olarak ve Tobb başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu’nun da şu anda yapacağı bu basın bildirisi yayınladı birazdan sizinle paylaşacağım. Ancak daha önce içinde bulunduğumuz mevcut durumla ilgili birkaç şey söylemek ..

611x395_yusufcengiz_4f7eae596b997
ODAMIZIN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA 14/07/2016 TARİHİNDE SUNDUĞU, İLİ..

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞINA TUNCELİ TİCARET VE SANAYİ ODASININ TUNCELİ’NİN SORUNLARIYLA İLGİLİ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ 1-) Barış Süreci Barış Süreci için somut bir adım atılmalı, tüm kültürleri ve inançları kapsayan, demokratik, ülkedeki tüm halkların kendi dilini ve kültürünü özgürce ve bir arada yaşayabilmesine olanak ..

tunceli-manset
ÜYELERİMİZ ARTIK ODA İŞLEMLERİNİZİ ONLİNE OLARAK YAPABİLECEK..

Odamız Fırat Kalkınma Ajansı’ndan aldığı destekle web sitesini yeniledi.Tüm üyelerimiz artık işlemlerini online olarak yapabilecek. Borç durumunu sorgulayabilecek, borcunu ödeyebilecek ve ihtiyaç duyduğu belgeleri online olarak alabilecek. Bunun için yapılması gereken online işlemlerden giriş yapmak veya buraya tıklamak ..

Munzur_Kültür_ve_Doğa_Festivali`ne_Doğru_jpeg
TUNCELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI Munzur Kültür ve Doğa Festival..

1- Önceki yıllar festival sonrası kurumların öneri ve değerlendirmeleri festival komitesi tarafından yeniden incelenmelidir. 2- Festival komitesi Belediye Eş Başkanları başkanlığında 2 Belediye meclis üyesi,4 üye değişik kurumlardan olmak üzere 8 kişiden oluşmalı ve resmi komite aynı zamanda fiili uygulama komitesi olmalıdır. 3- Paneller İlimiz ..

k2-yetki
TUNCELİ TSO K BELGESİ VERMEYE BAŞLAMIŞTIR..

Odamız Yönetim Kurulunun Ulaştırma ve Denizcilik bakanlığı ve TOBB la yaptığı görüşmeler neticesinde, daha önce Erzurum Bölge müdürlüğünden alınan K belgeleri artık odamız tarafından verilmektedir ..