İNGİLİZCE DİL EĞİTİMİNDE ODAMIZ ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Tunceli TSO Kadın Girişimciler Kurulu ile İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu arasında üyelerimize yönelik protokol imzalandı.
İmzalanan protokolle oda üyesi, personeli ve aile bireyleri %40 ‘ a varan indirim oranları ile yabancı dil eğitimlerinden yararlanabileceklerdir.

İmzalanan protokol kapsamında;

• Yabancı öğretmenden konuşma odaklı İngilizce eğitimi alan üye, personel ve ailelerine, %35 oranında indirim uygulanacaktır.

• 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde İngilizce eğitimine başlayan çocuk gruplarından ise İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu’nun belirlemiş olduğu fiyatlar üzerinden aylık 260 TL sabit ücret alınacaktır.

• 6 seviyeden oluşan 2 aylık genel İngilizce-Almanca eğitimlerinde de liste fiyatı üzerinden %40 indirim uygulanacaktır.

Belirlenen fiyatlara kitap ve materyal ücretleri dahil olup; ödemeler, dahil olunan eğitim süresi boyunca taksitlenecektir. Bu indirim 08.10.2020 tarihine kadar geçerli olacaktır. Kayıt yaptırmayı düşünen üyelerimizin oda kayıt belgesi ile odamız üyesi olduklarını belgelendirmeleri gerekmektedir.