İZSİAD (İZMİR SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

18425286_10155307206695762_921945405186380569_n
13 mayıs cumartesi günü İZSİAD(İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği) yönetim kurulu üyeleri ilimizi ve odamızı ziyaret ederek üyelerimizle buluştu. Tuncelili iş adamı Hüseyin CENGİZ tarafından düzenlenen organizasyonda İzmir’de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş adamları odamız üyeleriyle bir araya gelecek bilgi alışverişinde bulundu. TSO başkanı Yusuf CENGİZ ilimiz ile ilgili istatistikleri yineleyerek; vergi tahsilatındaki fazlalığa, çocuk gelinlerin olmayışına, eğitimdeki başarılara ve diğer özelliklerine değinerek ilimizin sosyal ve ekonomik yapısı hakkında bilgi verdi.
Daha sonra İZSİAD başkanı Hasan KÜÇÜKYURT İzmir’de faaliyet gösterdikleri sektörlerden ve ilimize verebilecekleri desteklerden bahsetti.
14 Mayıs Cumartesi günü ise Ovacık Belediye Başkanı M. Fatih MAÇOĞLU’nu ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı. Ayrıca ovacığa 1 adet 750 tavuk ,1600 bıldırcın yumurtası kapasiteli kuluçka makinesi sözü verdiler ,belediyemiz civcivleri Ovacık halkına dağıtarak organik yumurta üretimine başlayacak.
İşadamları ayrıca ilimizde ve ilçelerimizde yapılacak projelere destek verebileceklerini de belirttiler. Gözeler ziyareti ve yerel yemeklerin tanıtımının ardından misafirlerimiz şehirden ayrıldı.

Tunceli Tso Yönetim kurulu ve Meclisi olarak, İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kuruluna ilimize verdikleri destek için teşekkür ederiz.