Kamuoyuna! Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclisi Olarak 4 Yıldır Esnafımıza ve Halkımıza Hizmet Etmeye Devam Ediyoruz.

İlk 3 yılda her yıl 40.000,00 TL karşılığı toplam 120.000,00 TL İl merkezi ve İlçelerimize gıda ve eğitim yardımı yaptık.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin katkısı ile bu yılda 50.000,00 karşılığı yoksul 930 aileye gıda yardımı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim malzemesi dağıtımı yapılacaktır. Böylece Yönetimimiz döneminde toplam 170.000,00 TL gıda ve eğitim yardımları İl merkezi ve İlçelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtmış bulunmaktayız.

Önümüzdeki dönemde de İlçelerimizde ihtiyaç sahibi öğrencilere giyim malzemesi dağıtımı yapılacaktır.

Alınan gıda ve giyim malzemeleri İlimizdeki esnafımızdan teklif alınarak en düşük teklif veren esnafımızdan temin edilmiştir. Böylece esnafımıza da ekonomik katkı sunmuş bulunuyoruz.Gıda ve eğitim yardımlarını 20 yıllık geçmişi olan Odamızın kirada bulunduğu 50 yıllık Belediye eski hizmet binasında yürütüyorduk. Bu yıl satın aldığımız hizmet binamızda dağıtımını yapıyoruz. Kendi hizmet binamızda esnafımıza ve halkımıza hizmet etmek, Yönetimimizi, Meclisimizi, Oda Personelimizi ve Odamız üyelerini mutlu etmiştir.

Bölgemizde ve İlimizdeki çatışma ortamının bitmesi, Barışın sağlanmasıyla ve İlimizde Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçmesi, kamu ve özel sektör tarafından yapılacak yatırımlarla istihdamın sağlanacağını ve İl dışında bulunan iş adamlarımızın ilimize yatırım yapmaları en büyük beklentimizdir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı