TUNCELİ BELEDİYE BAŞKANI EDİBE ŞAHİN TSO YA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

Tunceli belediye başkanı Edibe ŞAHİN Ticaret ve Sanayi Odasına Veda Ziyaretinde bulundu. Edibe Şahin i TSO yönetim kurulu başkanı Yusuf CENGİZ, Başkan Yardımcıları Ali Kaya, Kazım Korkmaz karşıladı. Şahin göreve başladığı zamandan günümüze çok şeyin değiştiğini, özellikle barış ortamının sağladığı olanaklardan bahsetti.

Yönetimde oldukları süre içinde karşılaştıkları zorlukları anlatan Şahin ekip çalışmasıyla belediyeye kazandırdıkları dinamizmin devam etmesi temennisinde bulundu. Kalkınmanın kurumlar arası iletişimle, dayanışma ve yardımlaşmayla sağlanabileceğini söyledi.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ de barış sürecinin ilimize sağlayacağı olanaklardan bahsederek barış süreci için yönetim kurulu başkan ve yardımcılarıyla birlikte Diyarbakır da yapılan barış süreci konulu toplantının ardından Ankara da Başbakan Erdoğan ve ana muhalefet partisi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla yapılan görüşmelerden ve oda olarak gösterdikleri çabadan bahsetti. Sayın Edibe Şahin ile 5 yıldan beri oda başkanı ve yönetimi ile birlikte ilimizin önemli sorunlarının çözümü için birlikte çalıştıklarını ve önemli çalışmalar yaptıklarını belirtti. İlde bulunan tüm kurumların ilimizin önemli sorunlarında birlikte dayanışma içersinde çaba sarf etmeleri gerektiğini ve 30 mart seçimleri sonrası gelecek olan belediye başkanı ve meclisi ile birlikte, esas amacın Tunceli ye hizmet olduğunu belirterek Şahin e bundan sonraki yaşamında başarılar diledi.

Yönetim kurulu başkan yardımcıları Kazım Korkmaz ve Ali Kaya da belediyenin işlevleri ve ilimizin sorunları konusunda görüşlerini bildirdiler. Odayı ziyaretinden dolayı verilen plaketin ardından TSO ya başarılar dileyen Edibe Şahin veda ederek ayrıldı.

TOBB/TSO KONSEY ÜYESİ
TUNCELİ TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI