Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası 22 yıl sonra Hizmet Aracı Aldı.

1992 yılında kurulan Tunceli ticaret ve sanayi odası 4 yıl öncesine kadar kendine ait bir hizmet binası bile yoktu. Yönetime geldikten kısa süre sonra odamıza mülkiyeti kendimize ait bina satın alındı.

Türkiye de ticaret ve sanayi odası olarak hizmet binası olmayan tek il olduğumuz gibi hizmet aracı olmayan il durumundaydık. Yönetim kurulu , meclis ve oda personelimizin yoğun çabaları sonucunda odamız 22 yıl sonra hizmet aracına kavuşmuş olduk. Bundan sonra il merkezi ve ilçelerdeki esnafımıza ve kurumlara yönetim kurulu ve meclis olarak daha rahat ulaşma ve Üyelerimizin sorunlarıyla daha yakından ilgilenme olanağı bulacağız. Halkımıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diler meclis ve yönetim kurulu olarak bize katkı sunan üyelerimize teşekkür ederiz.

TOBB/TSO KONSEY ÜYESİ
TUNCELİ TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI