TUNCELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI EKONOMİ KONFERANSI DÜZENLİYOR

14-15 Şubat 2014 tarihinde Tunceli Ticaret ve Sanayi Odasının tarafından düzenlenecek olan Tunceli( Dersim) de Ekonomi Konferansı Fırat Kalkınma Ajansının Katkılarıyla gerçekleştirilecektir.Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ yaptığı açıklamada :

“Düzenleyeceğimiz konferanstaki amaçlarımız İl dışında bulunan iş adamlarımızın ilimize yatırım yapmaya davet etmektir. Ayrıca barış sürecinin ilin ve bölgenin ekonomisine olan katkıları hakkında görüş bildirilmesi amaçlanmaktadır. Esnaflarımızın sürekli olarak odamıza ilettikleri sorunlarını yetkililere iletmek, çözüm önerilerini tartışmak ve esnafımıza bu yönde bir katkı sunmayı hedeflemekteyiz. ilimizde ticaretle uğraşan İş adamlarımızın ortak iş yapma olanaklarını ve ilimizin genel sorunlarını akademisyenler , sivil toplum örgütleri ve yerel yöneticilerimizin ilimizin ekonomisi hakkındaki düşüncelerini esnaflarımızla paylaşarak ,İlimizdeki kamu kurumlarının ve halkımızın esnafımızdan alışveriş yapmasını sağlamak ,yerli üretim yapan esnafımızın desteklenmesini özendirmek , mevcut sorunları tartışmak ve çözüm önerileri sunmaktır.”

Konferans 2 oturum şeklinde olup 1. Oturumda ‘Yerel Kurumlar Ve Girişimcilerin Perspektifinden Tunceli (Dersim) de Ekonomi

2. Oturumda da Akademik Perspektiften Tunceli Ekonomisinin Gelişimi, Sektörel Analizi, Dinamikleri ve Olanakları Tartışılacaktır.

Program taslağı aşağıya çıkarılmıştır.

res1
Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı