TUNCELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI PERTEK VE HOZAT TA 200 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI YAPTI

Tunceli TSO Pertek ve Hozat ta eğitim yardımı yaptı. Tunceli TSO yönetim kurulu başkanı Yusuf CENGİZ, yönetim kurulu üyesi Cem BALO, meclis üyesi Seydali BULUT ve TSO genel sekreteri Veli GÜNGÖRMÜŞ 23 Ekim de önce Hozat kaymakamı Muhlis ARSLAN ı makamında ziyaret etti. Ardından Hozat Milli Eğitim Müdürü Mümtaz KAPLAN ile birlikte Hozat Mohaç İlkokulu ziyaret edilerek okul müdürü Ali Abbas DOĞAN a ilçedeki muhtaç öğrencilere dağıtılmak üzere 120 adet mont teslim edildi. Daha sonra Pertek Kaymakamı Memiş İNAN ziyaret edildi. Ardından Pertek Milli Eğitim Müdürü Ali GÜRTAŞ ile birlikte Pertek Alpdoğan İlkokulu Müdürü Mühit DEMİR e dağıtılmak üzere 100 adet mont teslim edildi. Önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizdeki ihtiyaç sahibi öğrencilere de eğitim yardımları yapılmaya devam edecek.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi