TUNCELİ TSO 2014 YILI EĞİTİM YARDIMI

25102014_2Tunceli T.S.O olarak geçmiş beş yıllık dönemde Odalar ve Borsalar Birliği’nin katkısı ile 305.000 TL karşılığı 5800 aileye gıda, 4200 öğrenciye eğitim (giyim) yardımı yapılmıştır. İl merkezi ve ilçelerde bulunan yoksul ailelere ve öğrenciler bu yardımlardan yaralanmıştır.

Bu yıl da odamız 30.000 TL değerinde giyim malzemesi alarak 190 ı merkez 610 u ilçeler olmak üzere toplam 800 ihtiyaç sahibi öğrenciye mont yardımı yapacaktır. Montların dağıtımı bu gün itibariyle başlamış olup ilk olarak Sarı Saltık İlkokulu ziyaret edilmiştir. Meclis Başkanı Ali Güyüldar, Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz, başkan yardımcıları Ali Kaya ,Kazım Korkmaz ve TSO genel sekreteri Veli Güngörmüş‘ü Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Aslan, şube müdürü Gıyasettin Topuz, okul müdür yardımcısı Remzi Ancil karşıladı.Alınan giyim malzemeleri kendilerine teslim edildi.

Daha sonra ilimizdeki rehabilitasyon merkezi, TSO Yönetim kurulu başkanı Yusuf Cengiz ve genel sekreter Veli Güngörmüş tarafından ziyaret edilerek 40 adet mont tedavi gören ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilmek üzere rehabilitasyon merkezi ortakları Sönmez Aydın ,Necla Ergün ve kurs müdürü İbrahim Doğan’a teslim edildi. Yardımlar önümüzdeki günlerde ilçelerde devam edecektir

Bu yıl yapacağımız dağıtımlar Y.K Başkanı Yusuf CENGİZ, Meclis Başkanı Ali GÜYÜLDAR, Y.K Başkan yardımcıları Kazım KORKMAZ, Ali KAYA, Y.K Üyeleri Cem BALO, Hüseyin ŞENGEZER, ilçelerde bulunan meclis üyeleri ve Oda Genel Sekreteri Veli GÜNGÖRMÜŞ ‘ün denetiminde yapılacaktır.

Kamuoyu Bilgisine arz olunur.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB/TSO Konsey Üyesi