TUNCELİ TSO EĞİTİM YARDIMLARINA İLÇELERDE DEVAM EDİYOR

28102014_3Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ ve Genel Sekreter Veli GÜNGÖRMÜŞ 27/10/2014 pazartesi günü önce Hozat kaymakamı Bekir DEMİR makamında ziyaret ederek yapılan yardımlarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Ardından Hozat Milli Eğitim Müdürü Onur TEMURBOĞA ile birlikte Mohaç İlkokulu Müdürü Ali Abbas Doğan’a montlar teslim edildi. Daha sonra belediye başkanı Celaleddin Polat ile birlikte ilçedeki yapımı tamamlanan spor kompleksinin açılışına katılan Cengiz ilçeden ayrıldı. Daha sonra Pertek Kaymakamı Memiş İNAN ziyaret edildi. Yapılan yardımlar hakkında görüş alışverişinde bulunulduktan sonra Pertek Milli Eğitim Müdürü Mehmet TOPÇU ziyaret edilerek montlar teslim edildi.

28102014_1

Yardımlar önümüzdeki günlerde de diğer ilçelerimizde devam edecek.

Tunceli TSO Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB/TSO Konsey Üyesi