Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Tunceli’ye 300 Kişilik Öğrenci Yurdu Yapacak.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf CENGİZ TOBB Başkanı Sn.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile yapılan görüşmeler sonucunda Odalar ve Borsaları Birliği Tunceli İL Merkezinde 300 kişilik kız öğrenci yurdu yapma önerisi Tunceli Ticaret ve Sanayi Odasına bildirildi. Yönetim Kurulu Başkanı İl Valisi Sn. Hakan Yusuf GÜNER ile görüşerek arsa temini için yazılı başvuruda bulundu.

Sn. Valimizin talimatı ile İl Milli Eğitim Müdürümüz arsa temini için gerekli çalışmaları yaptılar, İl Valiliği arsa tapu ve aplikasyon raporunu yazılı talebi ile 24 Ocak 2013 günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine iletildi.

İl Valimiz, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile TOBB arasında Ankara’da en kısa sürede yapılacak olan protokol ile İlimiz için önemli ihtiyaç olan kız öğrenci yurdunu ilimize kazandırılmış olacak. 2013 yılı içinde inşaatının başlayacağını umuyoruz.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası olarak Valimiz Sn. Hakan Yusuf GÜNER’e İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ziya POLATTAŞ’a konu ile ilgili gösterdikleri duyarlılığa, Ayrıca TOBB Başkanı Sn. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’na ve Yönetim Kurulu Üyelerine saygılarımı arz ederim.

Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB TSO Konsey Üyesi